Dansa: Producció Nacional de Dansa

Hora: 21:00h cultura

Programa: 'L'Estol', de Roser López Espinosa + 'Many', de Thomas Noone Preu: 16 euros. Durada: 1 hora i 30 minuts. A la Sala Platea.

Amb l’objectiu de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del nostre país, aquest programa doble de dansa es podrà veure al Mercat de les Flors i en altres teatres municipals del territori. La producció d’enguany ens presenta un programa doble de la mà dels premiats coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.

Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des de 2006 també desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, que li ha valgut el reconeixement amb diversos premis, i és regularment present als escenaris internacionals. La peça que presenta, 'L'Estol', pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.

Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001. També treballa com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des de 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona. Noone proposa 'Many', una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup.

Ballarins: Iris Borràs, Nora Baylach, Samuel Minguillón, Maria Hernando, Enrique López, Roberto Provenzano, Daniel Rosado, Andrea Vallescar.

Assaig obert: a les 18 h. Cal recollir la invitació a les taquilles del teatre a partir d'una hora abans.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

Data: dissabte, 20/gen, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat