ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

> 'Art' omple el Teatre-Auditori d'humor i sàtira

L'obra 'Art', de Yasmina Reza, ha fet reflexionar aquest dissabte amb humor i sàtira sobre l'art i l'amistat a un Teatre-Auditori pràcticament ple.

Els artistes Faemino y Cansado omplen de rialles el Teatre-Auditori amb el seu humor més irònic

La parella de còmics Faemino i Cansado ha omplert de rialles el Teatre-Auditori aquest dissabte amb el seu nou muntatge '¡Quien tuvo retuvo!', un espectacle que paròdia els 'stand up' de Las Vegas i els còmics de bar més 'castissos'. Amb una posada en escena senzilla i austera, el famós duet ha utilitzat la seva fórmula irreverent i irònica per transmetre al públic el seu humor singular i surrealista.

'La Treva' replanteja al Teatre-Auditori l'ordre de les prioritats a la vida

Les reflexions de dos reporters de guerra al voltant de les prioritats de la vida marquen el tret de sortida de 'La Treva'. Un Teatre-Auditori ple ha acollit aquest divendres la representació d'aquesta obra de Donald Margulies dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Clara Segura i David Selvas.

El desig de venjança de 'La visita de la vella dama' omple la Sala-Escenari del Teatre-Auditori

L'obra 'La visita de la vella dama' ha omplert aquest dissabte la Sala-Escenari del Teatre-Auditori. L'actriu Vicky Peña ha portat a escena la vida de Clara Zachanassian, la història d'una multimilionària amb ganes de venjança, de l'escriptor suís Friedrich Dürrenmatt publicada el 1955.

'Fuck-in-progress' posa la diversitat al servei de la dansa

El Teatre-Auditori ha estat testimoni aquest divendres del diàleg entre dansa i diversitat que l'espectacle 'Fuck-in-progress' ha deixat sobre l'escenari. Dirigit per Jordi Cortés, el muntatge experimenta amb les experiències de vuit ballarins que intenten alliberar-se dels seus cossos únics amb el moviment de l'erotisme, la sensualitat i el fetitxisme dels objectes. L'espectacle és una coproducció del Festival Grec 2015 i l'Associació Kiakaha.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat