ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

> Jarabe de Palo emociona un Teatre-Auditori ple reversionant les seves cançons més conegudes

Jarabe de Palo ha repassat aquest dissabte al Teatre-Auditori els 20 anys de trajectòria de la banda.

La tempesta familiar d''Una gata sobre un tejado de zinc caliente' remou el Teatre-Auditori

Conflictes universals i eterns s'han confrontat aquest divendres al Teatre-Auditori amb un dels drames familiars per excel·lència, el del clàssic contemporani 'Una gata sobre un tejado de zinc caliente'. Versionat i dirigit per Amelia Ochandiano i amb Juan Diego com a protagonista, el muntatge retorna a l'obra mestra de Tennessee Williams per abordar els recurrents conflictes vinculats a la naturalesa humana com la mort, la mentida, el sexe, la repressió, l’homosexualitat, l’ambició i la frustració.

El Teatre-Auditori s'omple de ritme i rialles amb 'Homes! La comèdia musical'

Els trets comuns i les desavinences entre homes i dones és el punt de partida d''Homes! La comèdia musical', que aquest divendres ha passat pel Teatre-Auditori. Es tracta d'un muntatge que actualitza la fórmula d''Homes!', la comèdia de T de Teatre que va estrenar-se als 90, amb un muntatge dirigit per Carol López i Sergi Belbel i amb música de Marc Parrot. La música i les rialles han portat el fil conductor d'una història que convida a reflexionar sobre les relacions entre gèneres.

'La rebotiga de l'òpera' posa al descobert al Teatre-Auditori el treball d'un recital operístic

Mostrar com s'ha treballat la interpretació i, posteriorment, com s'ofereix a escena ha estat l'objectiu de 'La rebotiga de l'òpera', que amb audiovisuals ha ensenyat aquest diumenge al públic del Teatre-Auditori els assajos que hi ha darrere d'un concert operístic. La funció, de la companyia Simfonova, ha interpretat àries i duos procedents de 'La flauta màgica' de Mozart i 'Carme' de Bizet, entre d'altres.

El 'Concert per a nadons' apropa els més petits a les experiències sensorials de la música

L'experiència sensorial 'Concert per a nadons' ha captivat aquest diumenge els més petits amb un muntatge al Teatre-Auditori que ha ofert als infants la possibilitat de descobrir i interactuar amb la música en viu. La proposta, basada en la idea original del músic i pedagog portuguès Paulo Lameiro, incideix en la capacitat d'aprenentatge dels nadons i el seu dret a gaudir de la música. 'Concert per a nadons' ha estat la cloenda del festival internacional d'arts escèniques per a infants d'entre zero i cinc anys, El Més Petit de Tots a Sant Cugat.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat