ESPECIALS

L'ESPECTACLE :: LES ARTS ESCÈNIQUES A CUGAT TV

> La jove companyia IT Dansa apropa amb humor la dansa contemporània al Teatre-Auditori

La companyia jove de l'Institut del Teatre IT Dansa ha apropat aquest dissabte la dansa contemporània amb un espectacle amb tocs d'humor, emocions i tècnica a un Teatre-Auditori pràcticament ple.

'Muñeca de porcelana' fa al Teatre-Auditori una 'colonoscòpia' de les clavegueres del poder

Les accions d'aquells que mouen els fils de la societat i de l'economia han tingut el focus a sobre aquest divendres al Teatre-Auditori amb la representació de 'Muñeca de porcelana'. Es tracta d'una obra escrita per David Mamet, dirigida per Juan Carlos Rubio i protagonitzada per José Sacristán i Javier Godino. El muntatge, que ha omplert l'equipament municipal, s'endinsa en 'les clavegueres' del poder, però també apel·la directament el poble per com afronta les decisions imposades des de les altes esferes.

'La calavera de Connemara' porta la culpa i la mort vestides d'humor negre al Teatre-Auditori

'La calavera de Connemara' ha fet riure i reflexionar sobre la mort aquest dissabte el públic del Teatre-Auditori. L'obra de Martin McDonagh, adaptada per Pau Gener i dirigida per Iván Morales, explica la investigació d'un assassinat en un poble petit de l'oest d'Irlanda i està protagonitzada per Pol López, Oriol Pla, Marta Millà i Xavi Sáez.

Jarabe de Palo emociona un Teatre-Auditori ple reversionant les seves cançons més conegudes

Jarabe de Palo ha repassat aquest dissabte al Teatre-Auditori els 20 anys de trajectòria de la banda. El grup liderat per Pau Donés ha emocionat un públic de totes les edats amb l'espectacle '50 palos', en què reversiona els temes més significatius de la formació amb un format més íntim i que l'any passat va girar amb més de 120 concerts arreu del món.

La tempesta familiar d''Una gata sobre un tejado de zinc caliente' remou el Teatre-Auditori

Conflictes universals i eterns s'han confrontat aquest divendres al Teatre-Auditori amb un dels drames familiars per excel·lència, el del clàssic contemporani 'Una gata sobre un tejado de zinc caliente'. Versionat i dirigit per Amelia Ochandiano i amb Juan Diego com a protagonista, el muntatge retorna a l'obra mestra de Tennessee Williams per abordar els recurrents conflictes vinculats a la naturalesa humana com la mort, la mentida, el sexe, la repressió, l’homosexualitat, l’ambició i la frustració.

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat