MÚSICA

L'actualitat musical a Cugat.cat | Entrevistes | Clips

Patrícia de No parla de Mozart al 'Ritme santcugatenc'

Patrícia de No ha passat pel 'Ritme santcugatenc' per parlar del 'Festival de Mozart' que arriba aquest divendres al Teatre-Auditori.

Els Ghost trip arriben al programa 'Clips' de Cugat tv amb '80's rockstars'

'80's rockstars' dels Ghost trip és el primer single de l'últim treball del grup, 'Reincarnation'.

'Blue bossa' de Saltors arriba al programa 'Clips' de Cugat tv

Els Saltors han tornat aquest 2017 amb un nou disc anomenat 'Fingertips', del qual s'extreu aquesta versió de Kenny Dorham de 'Blue bossa' que arriba al programa 'Clips'. El videoclip va ser enregistrat a la terrassa del bar MUT del Casal Torreblanca i realitzat per Nouframe.


'Sentiments en veu alta' de Sara Terraza arriba al programa 'Clips' de Cugat tv

Sara Terraza ha començat el seu projecte en solitari després de ser solista del Cor Geriona, amb qui va passar pel programa de TV3 'Oh happy day'. Per avançar la publicació del seu primer EP, produït per Toni Xuclà, la cantautora santcugatenca ha publicat dos videoclips de temes inèdits, un d'ells 'Sentiments en veu alta'.

Notícies

L'OSSC dóna avui el tret de sortida a la temporada del Teatre-Auditori amb el Festival Mozart

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) dóna el tret de sortida aquest divendres, a les nou del vespre, a la temporada de setembre a febrer del Teatre-Auditori amb la interpretació del Festival Mozart, un concert amb que recorrerà les obres del compositor de Salzburg amb peces per a l'orquestra de corda, el concert amb solista i la serenata per a instruments de vent.

Playlist d'Spotify


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat